Arthur Abraham – Martin Murray WBO super mellomvekt tittelen bout lagt til Perez – Crolla This Saturday on AWE-A Wealth of Entertainment at 3 PM ET

San Diego, SLIK AS – November, 16 2015 -DENNE lørdag!! Det vil være en mesterskapsdouble på AWE- Et vell av underholdning som Arthur Abraham – Martin Murray WBO super mellomvekt tittelen bout fra Hanover, Germany has been added to the already announced broadcast featuring the rematch between WBA Lightweight champion Darleys Perez and Anthony Crolla from Manchester, England.

“Jeg er glad for å være i stand til å bringe denne kampen til de amerikanske boksing fans,” sa Charles Herring, President i AWE

Abraham har vært en mester i mellomvekt og super mellom divisjoner for bedre del av de siste ti årene, har en registrering av 43-4 med 29 knockouts.

Han vant IBF middle tittel med en femte runde stans i løpet Kingsley Ikeke desember 10, 2005 og forsvarte tittelen 10 ganger som inkluderte 7 knockouts. Han kom inn i Super 6 Super mellomvekt turneringen og slo ut tidligere ubestridte mellomvekt mester Jermain Taylor i 12 runder.

Abraham ble en to-divisjon verdensmester da han vant en 12-runde enstemmig beslutning i løpet av Robert Stieglitz august 25, 2012. Etter en vellykket forsvar, han mistet tittelen til Stieglitz, men vant den tilbake tre kamper senere via 12-runde delt avgjørelse. Abraham har forsvart beltet vellykket tre ganger som inkluderer en sjette runde stans i løpet Stieglitz i sin fjerde kamp på Juli 18.

Murray St. Helens, England har en registrering av 32-2-1. Han vant sin første 26 anfall som ble markert ved å vinne Prizefighter turneringen i 2008 og bekjempe to ubeseirede krigere i prosessen. Murray vinner også over Kevin Concepcion (14-1), SERGEY Khomitsky (22-5-1), Shalva Jomardashvili (26-1, Carlos Nascimento (25-2), John Anderson Carvalho (21-4-1), Nick Blackwell (8-0). Han hadde en uavgjort med tidligere verdensmester Felix Sturm (36-2-1).

Murray vant WBA Interim middle tittel med en sjette runde stans i løpet av Jorge Navarro. Det seier tilrettelagt Murray i slåsskamp med WBC Middlweight mester Sergio Martinez.

Den bout, som fant sted på April 27, 2012 foran løpet 50,000 i Argentina så Murray slå ned Martinez i runde åtte. I runde eleven, Det så ut som Murray droppet Martinez igjen, men det ble styrt en slip og Martinez var i stand til å vinne en barberhøvel tynn avgjørelse.

Murray igjen utfordret for middle tittelen og ble stoppet i 11 runder til WBA & Interim WBC-mester Gennady Golovkin februar 21, 2015 i Monte Carlo.

Siden den bout, Murray flyttet opp til Super mellomvekt og vunnet tre kamper på rad, inkludert hans siste opptreden da han stoppet Jose Miguel Torres (31-6) i seks runder i fem runder på 5th September i Leeds, England.

Starttiden vil være 3 PM ET / 12 Noon PT.

Boksing fans kan nyte denne fantastiske kortet på AWE tilgjengelig på AT&T U-Vers, ch 147 og 1147 i HD, Verizon FiOS TV, ch 169 og 669 i HD, og en rekke regionale kabel-leverandører over hele landet. Vennligst sjekk www.awetv.com for boksing oppdateringer.