Arthur Abraham – Martin Murray WBO Super middengewicht titel gevecht toegevoegd aan Perez – Crolla Deze zaterdag op AWE-A Wealth of Entertainment bij 3 PM ET

San Diego, ZOALS – November, 16 2015 -DEZE ZATERDAG!! Het zal een kampioenschap doubleheader op AWE zijn- Een schat aan entertainment als Arthur Abraham – Martin Murray WBO Super middengewicht titel gevecht van Hannover, Duitsland is toegevoegd aan de reeds aangekondigde uitzending met de rematch tussen WBA lichtgewicht kampioen Darleys Perez en Anthony Crolla van Manchester, Engeland.

“Ik ben blij te kunnen deze strijd om de Amerikaanse boxing fans te brengen,” zei Charles Herring, President van AWE

Abraham is een kampioen in het middengewicht en Super middengewicht divisies voor het betere deel van de laatste tien jaar, heeft een record van 43-4 met 29 knock-outs.

Hij won de IBF middengewicht titel met een 5e ronde onderbreking meer dan Kingsley Ikeke december 10, 2005 en verdedigde de titel 10 tijden die opgenomen 7 knock-outs. Hij kwam dan de Super 6 Super middengewicht toernooi en knock-out voormalige onbetwiste kampioen middengewicht Jermain Taylor in 12 rondes.

Abraham werd een twee-divisie wereldkampioen toen hij won een 12-round unaniem besluit over Robert Stieglitz op augustus 25, 2012. Na een succesvolle verdediging, Hij verloor de titel aan Stieglitz, maar won het terug drie gevechten later via 12-round split decision. Abraham heeft de band met succes drie keer met een 6e ronde onderbreking meer dan Stieglitz in hun gevecht op 4 juli omvat verdedigde 18.

Murray van St. Helens, Engeland heeft een record van 32-2-1. Hij won zijn eerste 26 periodes die werd benadrukt door het winnen van de Prizefighter toernooi in 2008 en het verslaan van twee ongeslagen strijders in het proces. Murray wint ook meer dan Kevin Concepcion (14-1), SERGEY Khomitsky (22-5-1), Shalva Jomardashvili (26-1, Carlos Nascimento (25-2), John Anderson Carvalho (21-4-1), Nick Blackwell (8-0). Hij had een gelijkspel met voormalig wereldkampioen Felix Sturm (36-2-1).

Murray won de WBA Interim middengewicht titel met een 6e ronde onderbreking meer dan Jorge Navarro. Dat win vergemakkelijkt Murray in een gevecht met WBC middlweight kampioen Sergio Martinez.

De bout, die in april plaatsvond 27, 2012 voor meer 50,000 in Argentinië zag Murray knock down Martinez in ronde acht. In ronde elf, Het zag eruit als Murray liet Martinez weer, maar het werd geregeerd een slip en Martinez was in staat om een ​​flinterdun beslissing te winnen.

Murray opnieuw uitgedaagd voor de middengewicht titel en werd gestopt in 11 ronden te WBA & Interim WBC kampioen Gennady Golovkin februari 21, 2015 in Monte Carlo.

Sinds die wedstrijd, Murray verhuisde naar Super middengewicht en won drie gevechten in een rij, met inbegrip van zijn laatste uitje, toen hij stopte Jose Miguel Torres (31-6) in zes rondes in vijf rondes op 5 september in Leeds, Engeland.

De starttijd wordt 3 PM ET / 12 Noon PT.

Boxing fans kunnen genieten van deze geweldige kaart op AWE beschikbaar in de AT&T U-Verse, ch 147 en 1147 in HD, Verizon FiOS TV, ch 169 en 669 in HD, en tal van regionale kabel providers in het hele land. Kijk www.awetv.com voor boksen updates.