Smoldarev päättää Garnerin virallisista tuloksista

Ingušian, Venäjä (Heinäkuu 17, 2016) – Entinen kaksinkertainen M-1-haasteen raskaansarjan mestari Denis Smoldarev (13-2-0, M-1: 8-2-0) sijoitettu itse toisen otsikon ammuttu, tekemällä päätöksen entiseltä M-1 Challengen raskaansarjan mestarilta Kenny “Kakkonen” Kerätä (16-10-0, M-1: 9-8-0), viime yönä M-1 Challenge 69: Taistelu vuoristossa 5 Päätapahtuma, Targinissa Ingušiassa, Venäjä.
Tuomarit olivat erittäin kiireisiä, kun viisi kuudesta päätapahtumasta taisteli koko matkan, Smoldarev, edustaa Viroa, voitti amerikkalaisen veteraani Garnerin yksimielisellä kolmen kierroksen päätöksellä.
Smoldarev oli hallinnassa vs.. Kerätä
Amerikkalainen höyhenpaino Suojanpuoli “Bulldoggi” Morrison (15-7-0, M-1: 2-4-0) jäi ukrainalaisia ​​vastaan Andrey “Rauta” Lezhnev (9-6-0, M-1: 3-2-0), kolmen kierroksen yksimielinen päätös.
Toisessa höyhenpainossa, Sergey Morozov (7-1-0, M-1: 3-1-0), Kazakstanin, voitti kolmen kierroksen päätöksen verrattuna aina kovaan ukrainalaisiin Andrey “Rauta” Lezhnev(8-7-0, M-1: 2-3-0).
Brasilian raskaansarjan Marcus “vuori” Vinicius Lopes‘ (10-4-0, M-1: 1-0-0) M-1-debyytti oli menestys, kun hän voitti kolmen kierroksen päätöksen venäläisestä Uhri “Shkaf” Ibragimov (5-2-0, M-1: 3-2-0).
Venäjän lentopaino Khamzat Dalgiev (6-1-0, M-1: 3-1-0) kääntyi vaikuttavassa esityksessä, pysäyttämällä espanjalaisen Ronny Gomez (3-5-0, M-1: 0-1-0) aukkojen keskellä lyöntejä.
Kroatian sulka Antun “Tappaja” Racic (18-7-1, M-1: 3-4-1) lyömätön Venäjän mahdollisuus Movsar Evloev (5-0-1, M-1: 5-0-1), joka otti taistelun myöhässä, taisteli kolmen kierroksen tasapelissä..
Pääkortin pyöristäminen on kaksi muuta höyhenpainoa: Brasilialainen Rafael Dias(11-3-0, M-1: 0-0-0) vs. Kazakstanin Sergey Morozov (6-1-0, M-1: 2-1-0)
Alustavissa kortti toiminta, Venäläinen kevyt Lom-Ali Nalgiev (7-4-0, M-1: 4-0-0) pysyi voittamattomana M-1 Globaalissa kilpailussa, voitti kolmen kierroksen enemmistöpäätöksen Gabriel Sabo (7-1-1, M-1: 1-0-0), Sveitsin, Venäjän höyhenpainoinen Zaur Akhmedov (1-0-0, M-1: 1-0-0) voitti M-1 Global -debyyttinsä kolmen kierroksen päätöksellä vastaan Adam Gagiev (0-2-1, M-1: 0-2-0).
Venäjän keskiraskas Amirkhan Guliev (3-1-0, M-1: 3-0-0) käytti kantapääkoukkua voittoon avauskierroksella espanjalaiseen verrattuna Darwin Rodriguez (0-2-0, M-1: 0-1-0); Venäjän välisarjan Magomed Maasaev (1-0-0, M-1: 1-0-0) lukittu kolmiokuristimeen venäjän kielelle Ingiskhan Ozdojev (1-3-0, M-1: 1-3-0) lähetysvoitosta toisella kierroksella; Adam Gagiev (1-1-0, M-1: 1-1-0) voitti kolmen kierroksen päätöksen Venäjän pro-debytoinnista Zaur Akhmedov (0-1-0, M-1: 0-1-0).
M-1: n keskiaikaisessa ritari-taistelussa venäläisten raskaspainojen välillä, Rustam Kukurkhoev voitti toisen kierroksen tekninen pudotuspeli Vitaly Kravchenkoa vastaan.