Kalvin HENDERSON ottaa pois ANTOWYAN Aikens IN kolme kierrosta

Brandon Robinson voitti jaetun päätöksille DeVaun Lee

Raeese Aleem ja Alycia Baumgardner pisteet 1. kierros KO: n

Umberger ja Kroll jäävät voittamaton kanssa 1. kierros seisokeista

Philadelphia, PA (Toukokuu 11, 2019)–Rising Super keskisarjan haastajaKalvin Henderson putosi Antowyan Aikens viisi kertaa vähemmän kuin kolme kierrosta, ja pysähtyi Aikens 3rd kehyksessä niiden aikataulun kahdeksan kierroksen Super keskisarjan ottelu joka pääesiintyjänä kahdeksan bout kortin 2300 Arena Philadelphiassa.

kortti, joka oli avajaistilaisuuden joka-virtaa Warfare Urheilu, edistettiin Kingin Kampanjat ja Titans Nyrkkeily promootiot.

Henderson laski Aikens kanssa pistää kierroksella kaksi. Se avasi Aikens varten Henderson onsluaught, sillä taistelija lempinimellä “Tulinen kastike” laittaa Aikens alas kaksi kertaa, ennen kuin 2. kierros voi syntyä. Jo hutera jalat, se oli toinen tökätä lähettäneelle Atlantic City natiivi alas neljännen kerran. Henderson tuhlannut aikaa hävittää Aikens, koska hän lopetti asiat kovalla oikean käden viidennen ja viimeisen knockdown osoitteessa 2:14.

Henderson of Fayetville, Arkansas voitti 2. ottelu The 2300 Areena, ja on nyt 12-0 kahdeksan tyrmäyksellä. Aikens Atlantic City on nyt 13-7-1.

Vuonna yhteistyössä ominaisuus, Brandon Robinson selviytyi 1. kierros Knockdown comebackin ja ottaa kahdeksan kierroksen kohdalta päätöksille DeVaun Lee super keskisarjan kilpailuun.

Lee purettu overhand aivan aukkoon kehyksen leikattu leukaa Robinson, ja Robinsonin polvi laiduntaa kankaalle iskutelan. Hän pudisti että pois, ja molemmat taistelijat vuorottelivat sanelee toimintaa. Molemmat pystyivät laskeutumaan hyviä valtaa laukausta, ja taistelu oli tiukka ne koko matkan samalla hyvä toimia kaikkialla.

Kun tulokset olivat sopii yhteen, he lukevat 77-74 ja 77-75 Robinson. Lee voitti yhden kortin 76-75.

Robinson Philadelphia on nyt 13-2. Lee Jamaika Queens, New York is 10-6-1.

Hyvännäköinen Super kääpiösarjalainen näköpiirissäRaeese Aleem pysähtyi yleensä kestävät Ramiro Robles avaavassa runko säännöllisistä kahdeksan kierroksen ottelu.

Aleem pudotti Robles kolmesti, kanssa välimerkkejä laukaus ollessa vasen koukku elin, joka lähetetään Robles alas 1:51.

Aleem tai Las Vegas 14-0 kahdeksan knockouts.Robles Queretaron, Meksiko on 15-9-2.

Alycia Baumgardner valmistettu työn nopeasti Gabriella Mezei, koska hän tarvitsi vain 68 sekuntia niiden suunnitellusta kuuden kierroksen juniori kevyt kilpailu.

Baumgardner sijoitettiin knockdowns kehon laukausta overmatched Mezei.

Baumgardner Fremont, Ohio on 7-1 viisi tyrmäyksellä. Mezei Covasna, Romania 9-18-5.

Ei-suoratoistona jaksoja:

Entinen US-. Jumalainenpaul Kroll maalasi 3.peräkkäinen työnseisaus kun hän otti Vincent Floyd Avauskierroksen suunnitellusta kuuden kierroksen välisarjan bout.

Kroll satuttaa Floyd oikealla kädellä, joka varmuuskopioidaan Floyd köysiin. Kroll laskeutuivat ristitulessa teho lyöntejä, ja ottelu lopetettiin 2:27.

Kroll on 3-0 kolme tyrmäyksellä. Floyd of Philadelphia on 4-7-1.

Ryan Umberger putosi Darryl Fenton kahdesti reitillä on 1. kierros pysähtyminen teoksen suunniteltu neljän kierroksen keskisarjan taistelua.

Aika työnseisaus oli 1:34

Umberger of Philadelphia on 2-0 kahdella tyrmäyksellä. Fenton of Washington, DC on 1-5-1.

Antonio DuBose voitti kuuden kierroksen enemmistöpäätöksellä yli Weusi Johnson höyhenenkevyt bout.

DuBose Philadelphia voitti tulokset 59-55, 58-56 ja 57-57, ja on nyt 11-2-1. Johnson Wilmington, Delaware 3-12-1.

Hector Mercado voitti neljän kierroksen enemmistöpäätöksellä yli LaQuan Evans junior keskisarjan taistelua.

Market Veracruzin, Meksiko voitti tulokset 40-36, 39-37 ja 38-38 ja on nyt 3-10. Evans Philadelphia on 1-1.