Koon, Cross & Toledo pysyy voittamattomana
Wise tekee räjähtävän pudotuksen
Brenadin & Deverteuilin taistelu piirtää

RE-LIVE TREMENDOUS FIGHT PLUS TÄYSKORTTI ON TARPEEN PÄÄLLÄ
KING'S BOXING FACEBOOK SIVU

Philadelphia, PA (Joulukuu 10, 2018) — Viime perjantaina yö, Kalvin Henderson pysyi voittamaton, ja hän vakiinnutti asemansa huippukeskipainopotilaisena sijoittamalla 7. kierroksen pysähdyksen Brandon Robinsonin yli jännittävässä taistelussa 2300 Areena.

Taistelu oli kuuden ottelun kortti, jota King's Promotions mainosti.
Koko kortti suoratoistettiin suorana ja sitä voi katsella tarvittaessa pyynnöstä King's Boxing Facebook-sivu.

Taistelu oli uuvuttava taistelu, jolla oli paljon laskuvesiä. Kilpailu oli toisinaan nyrkkeilyottelu, molempien taistelijoiden kanssa yritetään saada selville jabs, mutta suuri osa siitä taisteltiin sisäpuolelta jokaisen kaverin menestyessä läheisessä taistelussa.

Kierroksella kaksi, Robinson alkoi turvota vasemman silmänsä alla, mikä oli seurausta Hendersonin lyönnistä.

Kierroksella kolme, mutta miehet leikattiin lyönneistä, kun Robinson leikattiin hänen oikean silmän yli, kun Henderson leikattiin vasemman optiikan yli.

Kierroksella viisi, taistelu muuttui, kun Henderson pudotti Robinsonin kovalla yläosalla. Kun Robinson nousi jaloilleen, hänen vasen silmänsä oli käytännössä kiinni. Robinson osoitti valtavaa rohkeutta edetessään tasaiseksi, vain yhdellä silmällä, laskeutui hyviä laukauksia Hendersoniin.

Seitsemällä kierroksella, Henderson tuli ulos uudella voimalla, Hän nosti Robinsonin kahdesti ja lopetti taistelun 2:08 Kierroksen.

Henderson, 166.4 paunaa Fort Worthia, Texas on nyt 11-0 seitsemän aihiot. Robinson, 168.1 paunaa Philadelphia on 11-2.

Vuonna yhteistyössä ominaisuus, Paul Koon ravisteli neljän vuoden rengasruosteen voittaakseen neljän kierroksen yksimielisen päätöksen Cade Rodriguezista raskaansarjan ottelussa.

Koon pudotti Rodriguezin kierrosta vasemman koukun sisäpuolella.

Koon ei pystynyt lopettamaan suurta vastustajaaan, mutta tuli kotiin voittamaan pisteillä 40-35 kahdesti ja 39-36.

Koon, 237.4 paunaa Philadelphia on 4-0. Rodriguez, 293.9 paunaa Monroea, GA on 293.9 paunaa Monroea, GA on 2-3.

Romuel cruz ilmoitti sulkemisesta, ja voitti neljän kierroksen yksimielisen päätöksen Hugo Rodriguezista superpantapainossa.
Cross, 122 lbs of Philadelphia won by scores of 40-36 kaikki kortit, ja on nyt 3-0-1. Rodriguez, 120.9 lbs Nuevo Leon, Meksiko on 0-2.

Jesaja Viisas teki sensaatiomainen toisen kierroksen pysähdyksen Andy Gonzalesin yli suunnitellussa kuuden kierroksen superkeskikokoisessa taistelussa.
Ottelun alkusekunneissa, molemmat kaverit seisoivat varpaista toiseen ja saivat hyviä laukauksia toisiinsa. Kehyksen lopussa, Wise laskeutui valtavaan oikeaan käteen, joka jäädytti Gonzalesin. Gonzales katsoi ympäri rengasta, vain syödä hirviöoikeutta, joka lähetti hänet kankaalle. Selvästi, minuutin hengähdystauo ei riittänyt Gonzalezille, kun Wise laskeutui kovalla tuulella köysiin, ja taistelu lopetettiin 40 sekuntia.

Viisas, 155.9 lbs Philadelphia on nyt 7-2-1 neljä tyrmäyksellä. Gonzales, 151.6 paunaa Worcesteria, MA on 6-4.

James Brenadin ja Sheldon Deverteuil taisteli neljän kierroksen erävetoihin taistelussa, jossa mukana voittamattomia kevyitä painoja.

Jokainen taistelija otti kortin 39-37, ja kolmas kortti, joka on luettu tasan klo 38-38.
Brenadin, 139.5 paunaa Lancasteria, PA on 1-0-1. Deverteuil, 137.1 paunaa Philadelphia on 1-0-2.

Travis Toledo pudotti Ronnie Lawrencen kahdesti ensimmäisen reitin pysähdykseen suunnitellussa neljän kierroksen kevyessä raskaansarjassa.
Maalin aika oli 2:30 joukkueelle Toledo, 173.3 paunaa Baltimorea, joka on nyt 4-0 kolme aihiot. Lawrence, 174.4 paunaa Philadelphia on 0-3.