Colon sykähdyttää fanit yksimielisellä päätöksellä yli Munoz Blake lyö Prescott myös voittaa Davis, Williams, Newman, Fulton, Clark ja Russell

Philadelphia, PA (Helmikuu 2, 2015)–Hänen fanit tulivat satojen ja jopa tuhansien kilometrien päässä. Voittamaton Jr. Keskisarja Prichard Colon tehneet matkan onnellinen, kun hän löi 6-kierroksen yksimielisen päätöksen yli karu Hector Munoz Korosta 8-bout kortti 2300 Arena Philadelphiassa.
Show edistettiin Kingin Kampanjat ja XFE.

Colon katsoin tehdä siitä lyhyt yö, kun hän laskeutui valtava uppercut joka lähetti Munoz kankaalle ensimmäisellä kierroksella, joka toi 2300 Arena korvia huumaavan äänen. Colon jatkoi Munozin poraamista voimalla ammuttujen ampumisten jälkeen, jotka vetivät verta Munozin vasemman silmän yli jo kolmannella kierroksella. Colon jatkoi nesteen liikkumista laskiessaan kovia laukauksia Munoz-peliin, joka taisteli viimeiset kierrokset vasemman silmän sulkemisella. Veri valui Munozin kasvoille, mikä oli seurausta Colonin mestariteoksesta.

Colon Puerto Rico voitti pallon maaliin ja 60-53 kahdesti ja 60-51 ja on nyt 13-0. Munoz Albuquerquesta, NM on nyt 23-14-1.

Grayson Blake taisteli läpi joitakin vastoinkäymiset voittaa 6-kierroksen yksimielisen päätöksen yli Anthony Prescott Welterweight bout.

Blake oli pahasti loukkaantunut kierroksella kahtia iso oikealla mutta pystyi pitämään kiinni ja pitää puoliaan. Blake alkoi hallita ottelua ja hän loukkaasi Prescottia viidennessä kierroksessa omalla kovalla oikeudellaan.

Blake State College, PA voitti tulokset 58-56 kaikki kortit ja on nyt 6-3. Prescott Cherry Hill, NJ on 5-5-2.

Kyrone Davis survotaan ulos 6-kierroksen yksimielisen päätöksen yli Jonathan Garcia viihdyttävä Keskisarja bout.

Davis Wilmington, DE voitti tulokset 60-54 kaikki kortit ja on nyt 6-0. Garcia Aguadasta, PR on 4-12.

Rayell Williams voitti 4. kierros knockdown voittaa 6-kierroksen yksimielisen päätöksen yli Ryan Picou vuonna Kevyt bout.

Williams sai paremmin toimintaa, mutta jäi kiinni oikealla kädellä, joka kompastui hänet takaisin kankaalle. Hän pystyi toipumaan ja laatimaan tiensä yksimieliseen päätökseen 59-55 kahdesti ja 58-55.

Williams, joka oli 2008 Olympian ulos Cleveland, OH on 6-0. Las Vegasin Picou on 2-5.

Earl Newman putosi Yusshua Sadok kierroksella kolme kovaa vasemmalle kehon voitti 4-kierroksen yksimielistä päätöstä Cruiserweight bout.

Newman Brooklyn, NY voitti 40-35 vastaisivat kaikkia kortteja on nyt 4-1. Zadok Atlantasta. GA on 2-3-1.

Stephen Fulton Philadelphia voitti 6-kierroksen yksimielisen päätöksen yli Eric Gotay vuonna Jr. Featherweight bout.

Fulton voitti tulokset 60-54 ja 59-55 kahdesti on nyt 4-0. Gotay Puerto Ricosta on 3-3.

Jamontay Clark boxed tiensä 4-kierroksen yksimielisen päätöksen yli Dominique Foster Welterweight bout.

Clark bloodied Foster nenä kierroksella kaksi ja voitti työnsulku marginaalit 40-36 kaikki kortit.

Clark Cincinnati, OH on 4-0. Foster of Las Vegas on 2-7-1.

Vuonna aukko bout, Antonio Russell sijoitettiin pelottava ja jumalattoman 2. kierros työnseisaus yli Harold Reyes aikataulun 4-kierroksen kääpiösarjalainen bout.

Russell laskeutui hienon yhdistelmän kulman, joka huipentui jonka kukoistaa oikea käsi, joka lähettää Reyes alas ja ulos useita minuutteja.

Reyes täytynyt happea soveltaa, mutta hän pystyi kävelemään ulos renkaan omalla valtaa.

Aika työnseisaus oli 2:10 pyöreiden kaksi Russell Capitol Heights, MD joka teki pro debyytti. Reyes Puerto Ricosta on 1-2.